Саопштење поводом напада Маринике Тепић на председника Социјалистичке партије Србије, Ивицу Дачића

Саопштење члана Извршног одбора Главног одбора СПС и Председника Градског одбора СПС Крагујевац, Ивице Момчиловић поводом напада Маринике Тепић на председника Социјалистичке партије Србије, Ивицу Дачића.

24. децембар 2019. године

У прилог томе да је враг однео шалу и да су наступили последњи дани одбране говори данашњи насртај Маринике Тепић на осведоченог патриоту и посвећеног борца за Србију, Ивицу Дачића. На терет му ставља то што се упустио у коштац са протагонистима међународне политичке корупције, која не преза од тога да успостави некакву наказну државу, ни мање ни више него отимајући од самог српског бића Косово и против природе га проглашава за шиптарско.И све српско данас је на удару, од Српске православне цркве до државе Срба, коју би да спутају и осујете у успону у сред којег се нашла. И зато је изабран Ивица Дачић,српски патриота који се бори својом умешношћу интелекта и снагом српске дипломатије. Тај данашњи акт извесне Маринике, зато је смешан и бесмислен, јер почива на љубомори спрам Ивичине исправности. Крив је зато што је обесмислио политику криминалаца и нарко картела о признању некакве државе са Косова и наводно у те сврхе прикупио неки новац. Да прича буде бесмисленија, Дачић је насамарио читаву булументу разних кријумчара које чега по белом свету и жив и здрав хода около наоколо. Па ни ми социјалисти га толико не величамо, као појединци, који извирују из таме подршке нејасних и недефинисаних ментора, али очигледно веома захтевних, јер су принуђени на будалаштине на јавној сцени.

Социјалисти изражавају задовољство што Ивицу Дачића нападају разне Маринике и каменују из мрака разне политичке протуве, јер да није тако не би његов рад био овенчан успехом за српску и србијанску ствар, а шиптарски нарко картели у дефанзиви, ни мање ни више него на међународном нивоу.