Саопштење за медије поводом изјава Сергеја Трифуновића

Приближава се тренутак када народ треба јасно и недвосмислено да саопшти „попу да је поп, а бобу да је боб“ и то неки не могу да поднесу. Не могу да поднесу то да је Социјалистичка партија Србије вођена својим председником Ивицом Дачићем, за овај напаћени српски национ учинила толико да му држава Србија постане чинилац и пожељни партнер у сваком подухвату који је усмерен ка успеху.
И не само то, ради се на томе да се уништи,у парам парчад сломи изграђено политичко поверење са Српском напредном странком, које је утемељено на заједничком прегнућу председника Вучића и нашега Ивице у изградњи новог економског, привредног и политичког успеха. Потребно је Србију и српско друштво сапети и тако оставити да тавори, да се над њом надвијају сенке авети из недавне и неславне ДОС-овске прошлости, да колају нервозне дворске луде, унезверене и презнојене сецикесе које вребају одасвуд и спремне да наше снове које смо почели да сањамо и преводимо у реалност развеју и оставе у беспућу безнађа. Ти одлични глумци сопствених живота и лажне забринутости за Србију, данас покушавају да нам приреде, не позориште, чак не ни водвиљ, већ да нам понуде вашар. А, шта је поента тога?! Поента је да они свима нама деле улоге, само не откривају своје. И не само то! Они не трагају за истином, јер то њима није у интересу. А, права уметност управо то ради. Суочава нас или наводи на пут истине.
Права истина јесте да Србија ниже дипломатске успехе један за другим, да је пожељан економски партнер, да има пријатеље по свету. Српски домаћини, земљорадници, радници, научници после много времена активно и признато доприносе у својим областима рада.
Најкраћи пут да Србију наново бацимо на колена јесте да се унесе раздор и ослаби плодоносна осовина Дачић – Вучић, да се раскине једини и прави савез за Србију – а то је савез између Социјалистичке партије Србије и Српске напредне странке.
Социјалисти Крагујевца уверени су да народ Србије, који најбоље осећа резултате рада досадашње власти, а сећа се и пошасти лажних демократа из претходног режима, може да донесе разумну одлуку и онемогући пролаз онима који воле да чашћавају поганим језиком и сеју мржњу унаоколо, јер тога нам је доста. Поготово нам је доста саможиваца обучених у душебрижнике.
Живела Србија!