Саопштење за медије у вези избора новог руководства Социјалистичке партије Србије у Крагујевцу

Ново руководство ГО СПС у Крагујевцу, кога чине председник, Ивица Момчиловић, са потпредседницима, Миодрагом Николићем, др Зораном Прокићем, др Јеленом Масловаром Јовановић и др Миладином Бошковићем и секретаром ИО ГО СПС Стефаном Никезићем, представља у правом смислу речи спој младости и искуства и јасан је одраз континуитета, јединства и подршке коју ова организација ужива у чланству, код председника Ивице Дачића, заменика председника др Славице Ђукић Дејановић и свих потпредседника СПС-а. Ово руководство не само да ужива поверење у својој партији, оно ужива подршку и грађана, што су потврдили на последњим изборима, дајући им потврду за политику коју доследно спроводе, а у чијем је средишту грађанин Крагујевца.

У наредном периоду ново руководство социјалиста у Крагујевцу са својим председником, Ивицом Момчиловићем, спровешће мноштво активности усмерених на стављање у функцију свих ресурса које СПС има, а то је оснаживање партијских савета који обрађују теме из различитих области живота и рада – економија и финансије, образовање, социјална политика, здравство, локална самоуправа и комунални развој. Социјалисти стављају до знања да су спремни да превазиђу све изазове који им се испрече, а ради стварања лепшег, бољег и удобнијег места за живот. Крагујевац као синоним комфорног живота грађана јесте непрекидно у фокусу социјалиста.

Избори за савете грађана месних заједница јесу једна од следећих важних активности СПС-а, како бисмо свој политички програм могли да непосредније и ближе представимо грађанима и реализујемо тамо где се одвија стварни живот људи. Друго важно питање јесте у вези са предстојећим председничким изборима  – СПС има свог кандидата за председника државе, али је истовремено спреман да разговара и подржи могућег заједничког кандидата владајуће коалиције.

Коначно, ново руководство и председник СПС-а у Крагујевцу, Ивица Момчиловић, отворено је за медије, као и до сада, да разговара на било коју тему од јавног интереса за грађане Крагујевца, који су увек знали да препознају политику њиховог СПС-а.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *