Saopštenje člana Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS i Predsednika Gradskog odbora SPS Kragujevac, Ivice Momčilović povodom napada Marinike Tepić na predsednika Socijalističke partije Srbije, Ivicu Dačića.

24. decembar 2019. godine

U prilog tome da je vrag odneo šalu i da su nastupili poslednji dani odbrane govori današnji nasrtaj Marinike Tepić na osvedočenog patriotu i posvećenog borca za Srbiju, Ivicu Dačića. Na teret mu stavlja to što se upustio u koštac sa protagonistima međunarodne političke korupcije, koja ne preza od toga da uspostavi nekakvu nakaznu državu, ni manje ni više nego otimajući od samog srpskog bića Kosovo i protiv prirode ga proglašava za šiptarsko.I sve srpsko danas je na udaru, od Srpske pravoslavne crkve do države Srba, koju bi da sputaju i osujete u usponu u sred kojeg se našla. I zato je izabran Ivica Dačić,srpski patriota koji se bori svojom umešnošću intelekta i snagom srpske diplomatije. Taj današnji akt izvesne Marinike, zato je smešan i besmislen, jer počiva na ljubomori spram Ivičine ispravnosti. Kriv je zato što je obesmislio politiku kriminalaca i narko kartela o priznanju nekakve države sa Kosova i navodno u te svrhe prikupio neki novac. Da priča bude besmislenija, Dačić je nasamario čitavu bulumentu raznih krijumčara koje čega po belom svetu i živ i zdrav hoda okolo naokolo. Pa ni mi socijalisti ga toliko ne veličamo, kao pojedinci, koji izviruju iz tame podrške nejasnih i nedefinisanih mentora, ali očigledno veoma zahtevnih, jer su prinuđeni na budalaštine na javnoj sceni.

Socijalisti izražavaju zadovoljstvo što Ivicu Dačića napadaju razne Marinike i kamenuju iz mraka razne političke protuve, jer da nije tako ne bi njegov rad bio ovenčan uspehom za srpsku i srbijansku stvar, a šiptarski narko karteli u defanzivi, ni manje ni više nego na međunarodnom nivou.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *